Unt de Shea Bio, 60 ml

oferta: unt de shea bio | unt shea karite | unt de shea
Categorie: Sanatate
Group: Cosmetice pentru fata
Stoc:
In
stoc
Pret: 8.96 RON
Alte Detalii »
Comanda

Unt de Shea Bio, 60 ml Untul de karite, cunoscut si sub numele de unt de shea, este obtinut din semintele de Vitellaria paradoxa, impropriu numite nuci karite. Poate fi usor galbui la culoare si are miros placut, usor dulceag.
Datorita caracteristicilor sale este folosit in numeroase produse cosmetice, in industria alimentara sau in produse de patiserie, ciocolata si cofetarie. Origine NON EU (Mexic) Structura acizilor grasi:
a Acid lauric (12:0): a 2 %
a Acid miristic (14:0): a 1 %
a Acid palmitic (16:0): 3 - 8 %
a Acid stearic (18:0): 35 a" 45 %
a Acid oleic (18:1): 40 - 50 %
a Acid linoleic (18:2): 4 - 10 %
a Acid eicosapentanoic (20:1): a 1,5 %
a Acid arahidonic (20:0): a 2 % A se pastra la loc racoros si uscat, la temperaturi intre 10-22 C bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare. Cititi un articol interesant aici